Medvjeđi balzam

25,00 KM

Napetost u vratu, ramenima, mišićima ili u nekom drugom dijelu tijela je nešto sa čim se većina ljudi različite životne dobi susreće u modernom svijetu. Nepravilno držanje tijela duži vremenski period dovodi do toga da se mišići naprežu, oslobađaju mliječne kiseline i stvaraju bol. Ukoliko se bavite sportom i desi Vam se sportska povreda? Riješenje za navedene probleme nalazi se u vidu medvjeđeg balzama koji zbog svog sastava upravo djeluje da Vas u vrlo kratkom vremenskom periodu riješi napetosti i bolova.

Kategorija:

Medvjeđi balzam je jak gel sa izvrsnim sastojcima za opuštanje mišića, zglobova i cijelog tijela. Zbog samog sastava i djelotvornosti našao je široku primjenu kod sportista (sportskih povreda , uganuća i sl.), a posebne rezultate kod osoba koji duži vremenski period imaju problema sa koštanim, mišićnim i zglobnim oboljenima, kao što su: artritis, išijas, istrošena zglobna maziva, reuma, spondiloza i druga oboljenja.

Balzam sadrži ljekovite biljke: gospinu travu, metvicu, lavandu, ruzmarin, kadulju, čajevac, tamjan, mentol i kamfor.

Sastav ovog balzama je rađen 100% na prirodnoj bazi i ima jak efekat da potiče proizvodnju lubrikanta u zglobovima.

Također se koristi kod glavobolje i loše cirkulacije. Medvjeđi balzam u početku hladi a poslije grije i tegobe nestaju u kratkom vremenskom roku. Veoma dobro se pokazao kod jakih bolova tako da u kratkom vremenskom periodu bolovi nestaju (u roku od 5 do 10 minuta) nakon nanošenja ovog gela.

UPOTREBA:

• Balzam nanositi 2x dnevno na bolno mjesto (sljepoočnice, čelo, vrat, ramena, leđa, mišiće, zglobove) i lagano umasirati.

• Izbjegavati kontakt sa očima.

• Ne nanositi na otvorene rane niti umotavati folijom.

Količina

100ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Medvjeđi balzam”