Bein-O-San gel

34,95 KM

Riješite se proširenih vena i grčeva brzo i na prirodan način. Bein-O-San gel po recepturi Dr. Schaumanna je prirodni preparat na potpuno biljnoj bazi pojačan flavoanoidima i saponin-escinom koji svojim sastavom jačaju stjenke vena i na taj način spriječavaju pucanje, krhkost i propusnost kapilara te djeluju dubinski i izvlače upalne procese unutarnjih vena. Korištenjem ovog proizvoda riješiti ćete se grčeva, svraba i nervoze u nogama.

 

Kategorija:

Za većinu ljudi proširene vene su samo jednostavan estetski problem i ne uzrokuju nikakve smetnje, osim smetnje u izgledu. Ali kod nekih osoba one mogu uzrokovati bol i neugodnost. Ponekad proširene vene mogu dovesti i do većih problema. One također mogu biti simptom drugih, većih problema s cirkulacijom.

Bein-O-San gel po recepturi Dr. Schaumanna je prirodni preparat čiji su glavni sastojci divlji kesten, crveno lišće vinove loze, saponin escin i flavanoidi. Divlji kesten i saponin escin u kombinaciji sa crvenim lišćem vinove loze koje je obogaćeno flavonoiodima učinkovito pomaže jačanju stijenki vena te smanjuje krhkost i propusnost kapilara.

Gel nanesite na noge kružnim pokretima od donjeg dijela noge prema gornjem te pustite da djeluje. Bolja učinkovitost gela se postiže ako se gel svaki put nanosi na oprani dio noge kako bi se pore na koži otvorile i kako bi gel mogao bolje upiti.

Simptomi proširenih vena:

  • Grčenje mišića i otekline u donjem dijelu vaših nogu
  • Veći bolovi nakon sjedenja ili stajanja na duže vrijeme
  • Svrabež oko jedne ili više vena
  • Čirevi u blizini gležnja što znači da imate ozbiljniji poremećaj s venama

Ovaj proizvod pomaže kod:

  • Umornih , otečenih i venama opterećenih nogu
  • Potiče cirkulaciju, osvježava i hladi
  • Neutraliziranje noćnih grčeva u listovima, smanjenje širenja vena
  • Trenutno uklanja bolove usljed umora, proširenih vena, ispucalih kapilara, povreda i oteklina
Količina

150ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Bein-O-San gel”