NEVENOVA MAST 250 ml

10,00 KM

  • Stimulira prirodan proces obnove kože.
  • Idealna za ispucalu kožu ruku, peta, usana.
  • Hidratizira suhu kožu, jača strukturu, sprječava bore. 
  • Za osjetljivu kožu, iritacije, alergije.
  • Umiruje bebinu kožu, koristi se u medicini.
  • Liječi opekotine, rane, hemoroide.

 

Opis

Dobro provjereni proizvod vrhunske kvalitete koji je potreban svakom domaćinstvu! Nevenova mast ima izrazito blagotvorno djelovanje na našu kožu, a može se koristiti za njegu svih tipova kože.

Nevenova mast napravljena je od čistog ekstrakta nevena, rađena je na prirodnoj bazi bez dodatka alkohola, meda, voska ili bilo kakvih hemikalija, zbog čega je, naravno, i našla mjesto u širokoj upotrebi. Ljekovita svojstva po kojima je neven poznat jesu da stimulira prirodan proces obnove kože po čemu se i razlikuje od ostalih krema.

Idealna je za ispucalu kožu ruku, peta, usana ili bilo kojeg dijela tijela koji su izloženi vanjskim uticajima i promjenama. Melem hidratizira suhu kožu, jača strukturu kože i tako sprječava pojavu novih bora i bilo kakvih promjena na vašoj koži. On se posebno preporučuje u vrelim ljetnim i hladnim zimskim danima, kada je naša koža i najviše izložena hladnom ili toplom zraku.

Neven se takođe preporučuje osobama čija je koža sklona čestim iritacijama, osipima, ojedima i raznim alergijama. Neven je biljka koja sadrži učinkovite umirujuće sastojke pa ga kao takvog mnoge majke koriste kao najbolji lijek protiv crvenila i ojeda nježne bebine kože. Neven je našao mjesto i u medicini i u farmaceutskim korporacijama jer se dobro pokazao kod liječenja opekotina, živih rana, hemoroida.

Dodatne informacije

Količina

250ml

Shopping Basket