Nevenova mast

19,95 KM

Dobro provjereni proizvod vrhunske kvalitete koji je potreban svakom domaćinstvu! Nevenova mast ima izrazito blagotvorno djelovanje na našu kožu, a može se koristiti za njegu svih tipova kože.

 

Kategorija:

Nevenova mast napravljena je od čistog ekstrakta nevena, rađena je na prirodnoj bazi bez dodatka alkohola, meda, voska ili bilo kakvih hemikalija, zbog čega je, naravno, i našla mjesto u širokoj upotrebi. Ljekovita svojstva po kojima je neven poznat jesu da stimulira prirodan proces obnove kože po čemu se i razlikuje od ostalih krema.

Idealna je za ispucalu kožu ruku, peta, usana ili bilo kojeg dijela tijela koji su izloženi vanjskim uticajima i promjenama. Melem hidratizira suhu kožu, jača strukturu kože i tako sprječava pojavu novih bora i bilo kakvih promjena na vašoj koži. On se posebno preporučuje u vrelim ljetnim i hladnim zimskim danima, kada je naša koža i najviše izložena hladnom ili toplom zraku.

Neven se takođe preporučuje osobama čija je koža sklona čestim iritacijama, osipima, ojedima i raznim alergijama. Neven je biljka koja sadrži učinkovite umirujuće sastojke pa ga kao takvog mnoge majke koriste kao najbolji lijek protiv crvenila i ojeda nježne bebine kože. Neven je našao mjesto i u medicini i u farmaceutskim korporacijama jer se dobro pokazao kod liječenja opekotina, živih rana, hemoroida.

Količina

250ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Nevenova mast”