SCHNECKEN GEL 50 ml

29,00 KM

  • Pročišćava i pomlađuje kožu.
  • Ublažava akne, ožiljke, pigmentacijske mrlje.
  • Djeluje kod strija, ozljeda i opekotina.
  • Prilagođen suhoj i masnoj koži.

Opis

Pužev gel obnavlja, podmlađuje i štiti prirodne funkcije kože. Zahvaljujući regenerativnom dijelovanju pužev gel služi kao zaštita kože od kožnih oboljenja. Sadrži, u prirodnoj i biorazgradivoj formi: alantoin, kolagen, elastin, glikolnu kiselinu, linolnu kiselinu, proteine, vitamine, peptide i minerale koji zajedno imaju svojstvo purifikacije.

Zacjeljuje oštećenja

Sekret koji pužu služi za zaštitu i regeneraciju tijela i kućice, pokazao se izvrsnim u njezi ljudske kože. Puževa sluz sadrži obilje umirujućih i obnavljajućih tvari: alantoin, kolagen, glikolnu kiselinu, peptide, vitamine, minerale… Proizvođačima kozmetike posebno je zanimljiv alantoin koji ubrzava rast novih ćelija, potiče regeneraciju kože te ima snažno protuupalno djelovanje. Smatra se da pužev gel odlično zacjeljuje oštećenu kožu upravo zahvaljujući alantoinu.

  • Poboljšava pigmentaciju mrlja, aktivnim čišćenjem pora omogućava povratak prirodne boje kože.
  • Uklanja odumrle ćelije kože, hrani je prirodnim kolagenom i elastinom, izglađuje i omekšava zahvaljujući alantoinu.
  • Dnevna primjena za sve vrste kože pomaže u tretmanima akni, strija, sunčanih pjega, bora i ožiljaka.

Briše bore i akne

Koncentratom kojeg proizvođači opisuju kao “filtrirani pužev sekret” obogaćuju se preparati za ublažavanje bora, pigmentacijskih mrlja, akni, strija, ožiljaka od operacija, ozljeda i opeklina…

Puževa sluz cijenjena je i kao iznimno hidratantno sredstvo, pa se preporučuje u njezi suhe odnosno dehidrirane kože.

Pužev sekret u kozmetici se kombinuje s esencijalnim uljima i drugim biljnim ekstraktima kao poseban podmlađujući “koktel” s kojim koža postaje punija, elastičnija i svježija. Pužev gel nije “sluzav” i ljepljiv nego, kao i ostali moderni preparati za njegu, ima laganu teksturu koja se brzo upija ostavljajući glatki osjećaj na koži.

Dodatne informacije

Količina

50ml

Shopping Basket