Avocado krema za ruke

9,95 KM

U pitanju je hranljiva regenerirajuća krema za suhe ruke ali i za nokte koja je obogaćena 100% prirodnim sastojcima, dobijenim ekološkim i čistim metodama ekstrakcije, kako bi se sačuvala njihova blagotvorna svojstva.

 

Kategorija:

Glavni sastojak AVOCADO kreme za ruke je avokado puter, koji se smatra jednim od najefikasnijih kozmetičkih putera zato što ima regenerirajuće, omekšavajuće, ljekovite i hranljive efekte na našu kožu. Sadrži esencijalne masne kiseline koje ljudski organizam ne može da sintetizuje a koje su sastavni dio lipida (mast) ćelijskih membrana. Avokado puter prodire u kožu, obezbjeđuje intenzivnu ishranu i poboljšava elastičnost kože, omekšava i štiti od negativnih uticaja sredine.

Pored toga što je krema od avokada veoma dobra za naše ruke a i nokte ona ima prelijep miris koji se dugo zadržava, pruža hidrataciju sa veoma bogatom strukturom. Bitno je napomenuti da nikako nije masna i ljepljiva nego se lijepo upija u kožu i odlično je hrani.

Krema je namjenjena svakodnevnoj njezi suhe kože ruku. Posebno odabrani sastojci intenzivno njeguju i omekšavaju kožu te je nježno umiruju i štite od isušivanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Avocado krema za ruke”