Heal-Touch Pro masažer za stopala

859,95 KM

Bol u stopalima često je posljedica dugog vremena provedenog na nogama, neodgovarajuće obuće ili vježbanja nakon perioda neaktivnosti. Idealno rješenje je masaža koja Vam pomaže da se opustite i uklonite tenziju u stopalima, nogama i čitavom tijelu. Problem je što nije svako u mogućnosti da je sebi redovno priušti. Ali postoji rješenje i za njih – masažer za stopala koji vjerno simulira pokrete dlanova profesionalnog masera.

 

Kategorija:

Šta je Heal-Touch Pro masažer za stopala?

Masažer za stopala je aparat koji u potpunosti može zamijeniti profesionalnu masažu ovog dijela tijela. Unutar aparata nalazi se sistem koji mijenjanjem pritiska, intenziteta i rotacije dijelova simulira dlanove masera.

Masažer stopala aktivno radi na vašim petama, donjem i gornjem dijelu tabana i prstima istovremeno! Za razliku od drugih aparata na tržištu sa kojima morate aktivno učestvovati u masaži mijenjajući položaj i pritisak stopala, Heal-Touch Pro masažer dozvoljava Vam da se u pravom smislu riječi opustite, i fizički i mentalno.

Kako Heal-Touch Pro simulira masažu?

Masažer za noge nalazi se u kućištu od izdržljivih materijala sa otvorima za stopala. Unutar otvora nalaze se džepovi od prijatnog materijala u kojima vaša stopala udobno leže kao u mekim čarapama i pružaju Vam osjećaj komfora.

Sistem se sastoji od rotirajućih i kompresivnih elemenata. Kompresivni elementi nježno povećavaju pritisak na vaša stopala poput dlanova masera, dok rotirajući dijelovi simuliraju pokrete prstima. Kombinacija ova dva tipa masaže učinit će da se osjećate kao da ste na profesionalnom tretmanu nekog spa centra.

Vrste masaže:

  • KOMPRESIONA MASAŽA

Masaža vazdušnim jastučićima nježno utiče na mišiće stopala i poboljšava cirkulaciju. Efikasno smanjuje otok, eliminiše umor i prijatno opušta. Idealna je za osjetljiva stopala kojima je potreban blag tretman umjesto intenzivne masaže.

  • SHITATSU MASAŽA STOPALA

Shiatsu masaža usmjerena je na aktivne tačke stopala. Uspješno regeneriše mišiće, tetive i ligamente, oslobađa od umora i tenzije, eliminiše osjećaj bola i omogućava Vam da se opustite. Shiatsu masaža idealna je nakon treninga ili napornog dana provedenog na nogama.

  • KOMBINACIJA OBJE MASAŽE

Kombinacijom ove dvije vrste masaže dobijate najbolje od obje. Dobijate cjelokupnu masažu stopala koja je intenzivna, duboka i okrepljujuća. Istovremeno se oslobađate bola, relaksirate i jačate mišiće, tetive i ligamente, smanjujete otok i poboljšavate cirkulaciju.

REFLEKSOLOGIJA: TRADICIONALNA METODA LIJEČENJA

Drevna medicina kaže da se na stopalima nalaze centri svih organa i dijelova tela, i da se preko njih može uticati na zdravlje čitavog organizma.

Po tom vjerovanju, masažom stopala možete uticati na zdravlje mozga, srca, pluća, jetre, crijeva, bubrega i svih ostalih organa.

Još u drevnoj Kini prije 5.000 godina su napravljene prve mape refleksnih zona na stopalima koje su ostale praktično nepromjenjene sve do danas. Toliko je u njihovoj tradicionalnoj medicini važno mjesto masaže stopala i vjerovanje da je ona izuzetno bitna za zdravlje čitavog organizma.

Heal-Touch Pro fokusira se na čitavo stopalo i ne postoji nijedna tačka koja je zanemarena. Ne samo da na ovaj način eliminišete bol i tenziju u nogama, već po drevnom vjerovanju, čuvate zdravlje i vitalnost cijelog svog tijela.

KORISTI REDOVNE MASAŽE

Redovnim korištenjem masažera ostvarit ćete brojne zdravstvene koristi.

Redovna masaža:

  1. Oslobađa od bola
  2. Normalizuje cirkulaciju krvi i pritisak
  3. Eliminiše glavobolju

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Heal-Touch Pro masažer za stopala”