Antistres šampon protiv opadanja kose – BIOBLAS PROCIJANIDIN+BIOTIN

9,95 KM

Šampon obogaćen biljnim kompleksom B19 ima trostruko dejstvo na problem opadanja kose: hrani, štiti i obnavlja kosu. Bogata biljna formulacija pomaže u prevenciji opadanja kose, dok je vitamini i minerali rekonstruišu. Procijanidin iz sjemena grožđa je jak antioksidant koji čini kosu zdravom i jakom, štiti kosu i kožu glave. Biotin jača i hrani kutikulu dlake i sprječava njeno opadanje. Proizvod je bez parabena i ftalata. Dermatološki testirano.

Kategorija:
  • Biotin je jedan od najvažnijih vitamina za zdravlje kose i podržava obnavljanje kose i pomaže u jačanju pramenova kose.

     

  • Procijanidin; (ekstrakt sjemenki grožđa) Sprečava opadanje kose njegujući korijen kose.

Istraživanja pokazuju da svaka druga osoba ima problem s gubitkom kose. BIOBLAS se susreće s turskim potrošačima od 2008. godine, nudi rješenje protiv opadanja kose sa svojom formulom protiv opadanja kose sa dodatkom biljnog seruma. BIOBLAS proizvodi za njegu kose nude različite formule od kozmetičkih proizvoda za njegu kose sa svojim biljnim sastojcima. Stvara kosu lijepog izgleda, zdravu, sjajnu i voluminoznu bez ignorisanja preferencija ljudi u svakodnevnom životu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Antistres šampon protiv opadanja kose – BIOBLAS PROCIJANIDIN+BIOTIN”