Partneri

alwag

Počevši od nastojanja da se proizvede tipičan asortiman za njegu, kompanija Alwag je počela s proizvodnjom arnikinih proizvoda 1985. godine. Konstantno širenje asortimana proizvoda i dobar kvalitet naveli su neke distributivne kompanije da  Alwag proizvode postave na tržište sa svojim vlastitim oznakama. Kompanija Alwag snabdijeva svoje glavne partnere širom Njemačke i okolnih zemalja EU, a jedini zastupnik za područje Bosne i Hercegovine je Ersino Centar

nwa network world alliance

NWA (Network World Alliance) je stabilna biznis grupa, osnovana od strane njemačkog multimilionera Helmut Spikkera. Uspješni biznismen Helmut Spikker je također osnivač LR International kompanije od koje je napravio MLM giganta. NWA je internacionalna grupacija koja djeluje na globalnom nivou, te osigurava uspjeh i nezavisnost.

ap parfums - agnes de paris parfemi

NWA na čelu sa gospodinom Helmut Spikkerom već dugi niz godina surađuje sa Ersino Centrom, te je Ersino Centar generalni zastupnik eminentnog brenda Agnès de Paris. Agnès de Paris proizvodi vrhunske parfeme koji u sebi sadrže 20% parfemskog ulja, te ih kao takve čini jednim od najkvalitetnijih na svijetu upravo zbog količine parfemskog ulja. AP Parfums ima zastupništva u 67 zemalja širom svijeta.

dr nikolaus schaumann

Dr. Nikolaus Schaumann

Dr. Nikolaus Schaumann rođen je 1977. u Beču, specijalizirao je dermatologiju i usavršio tradicionalnu kinesku medicinu. Studirao je na Univerzitetu u Beču od 1996. do 2003. godine. 2015. godine Dr. Schaumann se sa svojim timom pridružuje njemačkoj kompaniji Alwag kako bi proizvodili kvalitetne prirodne preparate za zdravlje. Zahvaljujući suradnji kompanije Ersino i Dr. Schaumanna, Ersino Centar postaje jedini zastupnik proizvoda Dr. Schaumanna na našem području.