U prirodi je lijek, pronađite ga...

Brza dostava

na području cijele BiH

Kvalitet

po njemačkoj recepturi

Tradicija

uspješnog poslovanja

Tendencija

ka rastu i razvoju

Dobrodošli u Ersino Centar

Ersino Centar ima razvijenu logistiku koja uključuje distribuciju proizvoda direktno do kupaca, online i kataloškom prodajom.

Kroz naše proizvode koji su osmišljeni u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj želimo hiljadama ljudi širom naše zemlje a i regiona pomoći da svoj život promijene na bolje. 

Ono što je najvažnije istaknuti je to da je uloga naših stručnjaka da kreiraju proizvode koji će vam pomoći u rješavanju prije svega zdravstvenih problema i održavanje ljepote. Mi zaista želimo da uživate u našim proizvodima.

Kada se osjećate zdravo i kada ste lijepi, spremni ste ići do samog kraja kako biste ostvarili svoje snove, mi smo tu uz Vas. 

 

U prirodi je lijek, pronađite ga...

Kupovina proizvoda iz shopa, bez registracije!

Zadovoljni kupci

Postanite i vi jedan od naših zadovoljnih kupaca

ana mlikota ersino

Ana Mlikota

Konjic

5/5

“Već dugo vremena imam problema sa kičmom i koristim proizvode Ersino Centra. Išla sam i u banje, ali mi od svega najviše pomaže masaža. Od sada ću, zahvaljujući Apollo masažnom aparatu imati masaže kada god poželim, u toplini svoga doma. Hvala mom Ersinu!”

sulejman barakovic ersino

Sulejman Baraković

Maglaj

5/5

“Moja supruga Fatima i ja imamo problema sa kičmom, kukovima i cirkulacijom. Masaže mi najbolje pomažu, tako da sam se odlučio na kupovinu masažera gdje sam poslije prve masaže osjetio olakšanje. Preporučujem svima koji su u mogućnosti da sebi nabave.”

serifa djedovic ersino

Šerifa Đedović

Zenica

5/5

“Mast od svisca koristim za koljena već 2 godine. Koristila sam razne kreme i gelove, ali ništa mi ne pomaže kao ova mast, jer uz nju se bolje krećem”

dzemka gracic ersino

Džemka Gracić

Konjic

5/5

“Prezadovoljna sam sa papučama, nosim ih redovno, pomažu mi kod mojih problema sa lošom cirkulacijom. Više mi noge nisu hladne i ne osjećam težinu u nogama.”

katarina dopudja ersino

Katarina Dopuđa

Konjic

5/5

“Jako sam zadovoljna proizvodima, uslugom i osobljem Ersino Centra. Oduvijek sam voljela masaže, a sada imam priliku da to svakodnevno radim u udobnosti svoga doma sa Apollo masažerom”

dervisa dautovic ersino

Derviša Dautović

Sarajevo

5/5

“Moj suprug i ja smo se odlučili da napravimo uslugu za svoje zdravlje kupovinom masažnog aparata kako bi nam masaža bila dostupna svakodnevno.”

resid djubic ersino

Rešid Đubić

Vogošća

5/5

“Zadovoljan sam ponudom kompanije Ersino, čije proizvode koristim već godinu dana. Ersino mi je uvijek na raspolaganju bilo da su to neke informacije koje su mi potrebne ili tehnička pomoć oko masažnog aparata”